Blogi

Pohdintaa hyvinvoinnista. 

Jos haluat muistutteen uusista kirjoituksista, olet tervetullut liittymään sähköpostilistalle.

Kirjoituksia voit selata teemoittain etusivulla

Olen hiljalleen palaillut töiden pariin. Vastaanottotyö saa vielä odottaa, kun totuttelen töiden tekoon tutkimuksen parissa.

Kun viime toukokuussa olin jäämässä äitiysvapaalle, ajattelin olevani sellainen uraäiti, joka tekisi vauvan nukkuessa tutkimusta ja pitäisi iltavastaanottoa vauvan ollessa isänsä kanssa.

Tuntuu ihmeeltä, että pystyt tähän: kasvattamaan ihmisen, joka aivan vasta oli haave. Kuluneiden kuukausien aikana olet tarjonnut lapsellemme turvallisen paikan kehittyä ja aineksia kasvaa.

Silloin, kun aloin julkaisemaan blogia, mietin paljon sitä, mitä tänne voi kirjoittaa. Missä menee raja henkilökohtaisen ja ammatillisen välillä? Inhimillisyys on psykologin työssä välttämätön voimavara, mutta missä määrin psykologi voi tuoda inhimillisiä kokemuksiaan esille ilman, että se tuntuu kiusalliselta tai jopa haittaa työtä.

Vaelluksesta on vuosien varrella tullut minulle rakas harrastus, jonka pariin paeta arjen kiireitä ja kaupungin hälyä. Vaelluksen tuoma rauha ja hiljaisuus antaa tilaisuuden tulla tietoisemmaksi omasta ajattelustaan ja sopivaa etäisyyttä pohtia elämän isoja kysymyksiä. Tänä vuonna reissu suuntautui upeaan Kevon luonnonpuistoon ja reissuseurana oli...


Liity sähköpostilistalle

Jos haluat tiedon uusista tapahtumista sivustolla, olet tervetullut liittymään sähköpostilistalle. En lähetä spämmiä, ikinä.