Asiantuntijapuheenvuorot

Tutkimustietoa käytäntöön maadoitettuna

Luennot

Olen kokenut luennoitsija, ja saanut myönteistä palautetta lämminhenkisestä, tutkimustietoon pohjautuvasta ja sopivan käytännönläheisestä luennointityylistäni. 

Lempiaiheitani ovat:

  • painoneutraali terveyden edistäminen
  • joustava rajoittaminen elintapamuutoksen mahdollistajana
  • tunnesyöminen
  • painostigman tuottamat hyvinvointihaasteet

Olen luennoinut paljon myös työhyvinvointiin liittyvistä teemoista, kuten kuormituksen hallinnasta, palautumisesta ja psykologisesta turvallisuudesta. 

Luennot järjestyvät niin läsnäollen kuin etäyhteydellä, isommalle tai pienemmälle porukalle. Luennoitsijana pyrin ymmärtämään kunkin kohdeyleisön tilanteen ja tarpeet, ja räätälöimään sisällön yksilöllisesti. Luento voidaan järjestää joko itsenäisesti, luentosarjana tai osana työhyvinvointipäivää.

Ole yhteydessä ja mietitään yhdessä, miten voisimme parhaiten palvella teidän tarpeitanne!

Koulutukset

Koulutan terveydenhuolto- ja liikunta-alan ammattilaisia peinoneutraalista lähestymistavasta terveyden edistämiseen. Koulutuksessa käydään läpi mm. seuraavia teemoja: 

  • Mitä painostigmalla tarkoitetaan ja miten se näkyy?
  • Millaisia ongelmia painostigma aiheuttaa?
  • Millainen toiminta ylläpitää painostigmaa?
  • Mitä tarkoitetaan painoneutraalilla lähestymistavalla ja millaisia etuja sillä on?
  • Miten omalla toiminnalla voi edesauttaa muutosta kohti painoneutraaliutta?

Minut voi pyytää asiantuntijapuhujaksi tai -keskustelijaksi myös yhteiskunnallisen päätöksenteon foorumeille tai esimerkiksi media-alan ammattilaisten tilaisuuksiin, lisäämään tietoisuutta painostigmasta ja terveyttä edistävistä toimintatavoista.

Luento- ja koulutuspalkkioistani 15% menee hyväntekeväisyyteen

Sitoudun lahjoittamaan kaikista luento- ja koulutuspalkkioista 15% hyväntekeväisyyteen. Lahjoituksista 10% menee ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun ympäristöjärjestö Giving Greenille ja 5% Itämeren suojeluun John Nurmisen säätiölle.

Giving green toimii efektiivisen altruismin periaatteella eli etsii tapoja tuottaa ympäristölle mahdollisimman suuri hyöty käytössä olevilla resursseilla. Lahjoituskohteet perustuvat tutkimukseen suurimmasta mahdollisesta hyvästä, ja jaetaan usean tuottoa tavoittelemattoman organisaation kesken niiden sen hetkisen tarpeen mukaan. Tällä hetkellä lahjoituskohteina ovat Project InnerSpace, Opportunity Green, Industrious Labs, Good Food Institute, Good Energy Collective, Clean Air Task Force. 

John Nurmisen säätiö tekee työtä Itämeren suojelemiseksi. Vuodesta 1992 toiminut järjestö suojelee meriluontoa ja pyrkii vähentämään mereen päätyvää ravinne- ja haitta-ainekuormitusta. Säätiön pitkäjänteisen työn edesauttamana Suomenlahden fosforikuorma on vähentynyt 75 % vähentynyt vuodesta 2005 lähtien

Ota yhteyttä 

044 235 1020

hei@siniriikka.fi