Ajankohtaista


28.3.2024

Tutkimusvapaani jatkuu vuoden 2024 ajan. Minut voi tutkimusvapaani aikana pyytää yksittäisille luento- ja koulutuskeikoille. Yksityisvastaanotto on vuoden 2024 ajan edelleen tauolla. 

8.10.2023

Olen palannut äitiysvapaalta töihin tutkimuksen pariin. Teen Helsingin yliopistossa väitöskirjatutkimusta, joka käsittelee hybridi-interventioiden hyödyntämistä lihavuuden hoidossa. Asiakastyöhön palaan aikaisintaan keväällä 2024. 

7.10.2022

Äitiysvapaani jatkuu toistaiseksi. Tämä tarkoittaa tulevien työkuvioiden siirtymistä, mukaan lukien alla mainitsemani ryhmävalmennus. Ilmoitan tulevista aikatauluista, kun työhönpaluuni aikataulu hahmottuu. Enää en yritä esittää mitään arvauksia... :)

9.6.2022

Ehonalla alkaa lokakuussa 2022 painonhallinnan ryhmävalmennus, jossa saan kunnian toimia päävalmentajana. Kyseessä on 12 kk valmennus, johon sisältyy 18 ryhmätapaamista ja valmennuksen aluksi toteutettava yksilötapaaminen. 

Valmennuksen myötä osallistuja tulee tietoisemmaksi painonhallinnan taustalla olevista tekijöistä, oppii painonhallinnan taitoja ja keinoja soveltaa niitä omaan arkeen. Kyse ei ole kuurista, vaan uusien terveyttä edistävien toimintatapojan vakiinnuttamisesta. Kun suhde painoon ja hyvinvointiin on tasapainoisempi, laihdutuskuureille ei ole enää tarvetta.

Ilmoittautuminen on nyt auki ja paikat täytetään varausjärjestyksessä. (Huom! Valmennuksen saa Early Bird -hintaan -10%, jos varaa paikkansa 31.7.2022 mennessä.) Lisätietoja valmennuksesta saat TÄÄLTÄ

P.s. Kirjoitin Ehonalle myös pienen painonhallintaoppaan Eheämpää painonhallintaa, joka on maksutta ladattavissa TÄÄLTÄ. Toivottavasti se antaa uusia ajatuksia ja oivalluksia!

2.5.2022

Olen äitiysvapaalla 2.5.2022 alkaen. Palaan näillä näkymin töiden pariin pienellä osuudella tulevana syksynä. Päivittelen tilannetta sitä mukaa, kunhan uusi arkemme alkaa hahmottumaan. 

Blogin puolelle julkaisen mahdollisesti uusia kirjoituksia aika ajoin ja Ehonan blogi päivittyy säännöllisesti minun ja muun asiantuntijatiimin kirjoituksilla. Hyvää loppukevättä ja alkavaa kesää kaikille!

27.3.2022

Saan ilokseni kertoa yhteistyöstä Ehonan kanssa.

Ehona on elintapamuutoksiin erikoistunut asiantuntijayritys, jossa valmennuksen lähtökohtana on aidosti hyvinvointia parantava, pysyvä muutos. Prosessi perustuu aina asiakkaan tilanteeseen ja tarpeisiin, ja hänen tukenaan on eri hyvinvointialan ammattilaisista koostuva moniammatillinen tiimi

Saan kunnian olla mukana tiimissä psykologin ja ravitsemusterapeutin roolissa osallistuen valmennusprosessin suunnitteluun, sisällön tuotantoon sekä asiakastyöhön yksilövastaanotoilla ja ryhmissä. 

Syksyksi meillä on suunnitteilla painonhallinnan ryhmävalmennus, johon pääset tutustumaan tästä. Jos painonhallinta teemana kiinnostaa, kannattaa kurkata myös tekemäni Eheämpää painonhallintaa -opas

11.11.2021

Aloitin työt Eiran sairaalassa psykologi - ravitsemusterapeuttina. Asiantuntemukseni on kohdennettu Eiran Painonhallintaklinikan asiakkaille, mutta vastaanotolleni voi vapaasti tulla myös muissa kuin painonhallintaan liittyvissä kysymyksissä. 

Ajan vastaanotolle voi varata suoraan netistä tai Eiran sairaalan ajanvarausnumerosta ilman hoitajan tai lääkärin lähetettä. 

Painonhallinta-asiakkaille suosittelen kuitenkin ajan varaamista Painonhallintaklinikan maksuttomaan neuvontakäyntiin, jossa pääset keskustelemaan painonhallintaan erikoistuneen sairaanhoitajan kanssa tilanteestasi ja sinulle sopivista vaihtoehdoista. Lisää tietoa Painonhallintaklinikan toiminnasta ja maksuttoman neuvontakäynnin ajanvarauksesta löydät täältä.

Olen Eirassa tavattavissa aina torstaisin. Vastaanotot onnistuvat niin tietoturvallisesti etänä kuin Eiran kauniissa tiloissa. 

1.11.2021

Siirryn osa-aikaiseksi yrittäjäksi ja työpanokseni tulee siirtymään entistä enemmän kohti hyvinvointia ja painonhallintaa. Jatkan Työterveys Helsingissä Vaikuttavaa painonhallintaa työikäisille -hankkeen parissa uudella nimikkeelläni erityissuunnittelija. Hanketyötä teen alkuviikot, ja loppuviikot olen varannut yrittäjyydelle ja kouluttautumiselle.

Pysy ajan tasalla liittymällä sähköpostilistalle