Kesäfiilistelyä ilman mitään ylevää asiasisältöä

27.06.2021

Juhannus aloitti kesälomani ja seuraavat kolme viikkoa aion omistaa olemiselle. Minun oli tarkoitus kirjoittaa blogiin vielä yksi teksti, jossa käsittelen kesää elintapojen näkökulmasta, mutta eihän tästä ajattelusta enää mitään tule. Tavallaan muistuttaa tilanteesta, mistä koko blogi lähti liikkeelle viime elokuussa.

Torstaina oli viimeinen työpäiväni ennen lomaa, perjantaina tulimme juhannuksen viettoon mökille. 

Ollaan grillattu ja savustettu kalaa, uitu ja saunottu, luettu ja makoiltu vaan. Liikuskeltu kevyesti ilman, että olen vielä kertaakaan pukenut päälle treenivaatteita lähteäkseni treenaamaan.

Olemme täällä ensi viikkoon; paluulippuja emme ole ostaneet, joten katsotaan milloin Helsinki jälleen kutsuu. Se ei tunnu tällä hetkellä niin oleelliselta kuin ajatus siitä, että soutuveneen voisi laittaa vesille. Haaveilen myös suppailusta ja siitä, että saisin houkuteltua siskoni lenkkiseuraksi. 

Aion lukea pelkkää hömppää. Meillä on mökillä on ensiluokkainen kirjavarasto, josta löytyy teoksia Tolstoista Södergraniin, mutta kesälomalukemiseksi aion valita pelkkää chick littiä. Ehkä myös yhden kiintiödekkarin.

Olen syönyt mansikoita varmaan päivän jokaisella aterialla ja iltapäiväkahvin kanssa äitin tekemää ihanaa britakakkua. Fiilistellyt rauhallista, kiireetöntä olotilaa ja sitä, ettei ole mitään suunnitelmia. Iloinnut samaan aikaan lomalla olevista ystävistä, joiden kanssa voi tehdä suunnitelmia samalle päivälle.

Parasta on, että voi oikeasti kuulostella mitä itselle kuuluu ja mitä huvittaa tehdä – ja myös toimia sen sanelemana. Sitä aion lomallani vaalia, minkä vuoksi myös blogi tulee hiljenemään heinäkuun ajaksi. Palataan asiaan sitten joskus, levänneemmillä aivoilla. 

Rentouttavaa ja nautinnollista kesää!  

t. Sini


Ota minuun yhteyttä

Millaisia ajatuksia teksti sinussa herätti? Luen kaikki viestit ja vastaan niihin.
Halutessasi voit myös jättää palautteen nimettömänä jättämällä nimi- ja sähköpostikentät tyhjiksi. 


Uusimmat kirjoitukset yrityksemme blogissa

Lue mikä on uutta tällä viikolla
 

Olen hiljalleen palaillut töiden pariin. Vastaanottotyö saa vielä odottaa, kun totuttelen töiden tekoon tutkimuksen parissa.

Kun viime toukokuussa olin jäämässä äitiysvapaalle, ajattelin olevani sellainen uraäiti, joka tekisi vauvan nukkuessa tutkimusta ja pitäisi iltavastaanottoa vauvan ollessa isänsä kanssa.